Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Shiron kuolema:enisinmäinen leikattu kohtaus:Gohei on lähtenyt metsästämään Akakabuuttoa (entäs se kyltti jossa varoitetaan Karhuista ja piikkilankaaita)Goheilla on mukana Shiro,Riki (paikalla ainakin legend of Rikissä) Yhtäkkiä Shiro alkaa murista Edessä näkyy suuri pimeähkö kohta mutta Akakabuutto tulee puun takaa tuhoten Gohein korvan.Samassa ``mätössä´´ Gohei ampuu Akakabuuton oikean silmän.Shiro ja Akakabuutto tippuvat lopuksi jyrkänteeltä.

Kurojaki vs Akame:  Kurojakilla on Igojen ja Kogien taistelun alussa molemmat silmät tallella,Hopeanuoli menee pelastamaan Punasilmän (Akamen) Hopeanuoli ottaa Kurojakin jalasta kiinni, kun tämä hyppää sirppi suussaan kohti Punasilmää. Kurojaki hyvin yllättyneenä iskeytyy maahan ja sirppi lävistää hänen toisen silmänsä. Sen jälkeen Kurojaki käskee Kogat Hopeanuolen kimppuun ja haluaa myöhemmin tappaa tämän itse. 

 Madaran kuolema: Hopeanuolen ja Punasilmän ollessa Jinnain (Punasilmän poika) ja Kirikazen (Jinnain henkivartija) kanssa metsässä, hyökkää Madara heidän kimppuunsa. Jinnai syöksyy puusta alas ja sattuu lentämään suoraan karhun suuhun, josta seurauksena kuolee. Kirikaze hyökkää Madaran kimppuun mutta karhu lyö tätä selkään kuolettavasti. Ennen kuolemaansa Kirikaze ehtii neuvoa Hopeanuolta ja Punasilmää Madaran tapossa. Hän neuvoo käyttämään sirpin/viikatteen tapaista asetta. Hopeanuolen ja Punasilmän yhteistyöllä saadaan karhu hengiltä, kun nämä irrottavat puusta suuren oksan ja Hopeanuoli iskee sen Madaran kuonoon.

 Terryn kuolema: Terry viittaa 5. joukkueen johtajaan Arpeen. Kisaragin lauma hyökkäsi Terryn joukkojen kimppuun ja ainoana keinona selvitä hengissä Terry liittyi Kisaragin laumaan. Moss tietää Terryn sillä sille kerrottiin joukkueiden johtajien nimet lähtiessään puollustamaan pohjoista aluetta. Ennenkuin Hopeanuoli ja muut saapuvat Mossin ja Benin avuksi kraatterille, haastaa Terry Kisaragin taisteluun. Kisaragi sokaisee Terryn ja koira ryntää sokeana pensaikkoon jossa Kenraali-nimiset karhut tappavat sen. Myöhemmin vielä karhut viskaavat Terryn Hopeanuolen ja muiden nähtäville. Ennen kuolemaansa Terry sanoi Kisaragille että niihin verrattuna jotka vaarantavat henkensä taistellakseen Akakabootoa vastaa hän on pelkkä nolla, jonka Kisaragi sitten muistaa myöhemmin ja päättää liittyä Hopeanuolen ja muiden mukaan.

 Great & Vem kohtaus: Great joutuu eroon Beninstä ja muista ja kohtaa Vemin, bokserin jonka pään päälle on aikoinaan kaatunut happoa. Vem testaa Greatin uskollisuutta Suurta johtajaa kohtaan ja laittaa koiran makaamaan junaraiteille. Junan tullessa kohti. Vem laumoineen katselee tapahtumia kun juna lähestyy. Silloin Greatin silmät alkavat vuotamaan verta, tietäessään ettei pääse ottamaan osaa Suureen taisteluun Akakabooto karhua vastaan ja tämä tekee vaikutuksen Vemiin joka sitten hyppää raiteille ja pelastaa Greatin. Tämän jälkeen Vem liittyy Greatin mukaan.

 Hakuron kohtaaminen: Hakuro koiran tapaaminen on jätetty myös näyttämättä. Oikeasti Benin lauma haistaa ilmassa jotain ja Hopeanuoli hyppää puunoksalle tähystämään paremmin, samalla tämä huomaa kuinka suuri koiralauma lähestyy heitä. Hakuro johtaa laumaa ja nauraa ilkeästi. Joukko kuitenkin pysähtyy Benin lauman eteen ja koirat alkavat jutella. Vihdoin Hakuro hyökkää Hopeanuolen kimppuun, mutta tämä väistää hyökkäyksen ja heittää Hakuron syrjään. Hakuro kertoo toisille, että hän odotti laumoineen, että Suuri Johtaja (Riki) tulisi hakemaan heitä sotaan Akakabutoa vastaan, mutta tämä ei koskaan tullut. Niinpä Hakuro päätti itse lähteä Ohuun. Keskustelun päätteeksi Hakuro lähtee Hopeanuolen ja muiden matkaan. Johtajan luokse kokoontuminen: Monia on myös ihmetyttänyt että eikös koirien pitänyt kokoontua kolmen kuukauden jälkeen johtajan kalliolle, mistä he matkansa aloittivatkin. No niin koirat oikeasti tekivätkin...ne odottivat johtajansa saapumista ja kun tämä vihdoin saapui, puhkesivat koirat itkemään ja jopa Benitsakuralla alkoivat jalat heittää ja kyyneleet vieriä.

Johtajan katoaminen: Tämän jälkeen Riki katoaa, taisteltuaan akakabuutton kaksoisolentoa vastaan ja hienolla valoefektillä viiltää karhun vasemman käpälän hajalle. Jostain hyökkää muitakin karhuja, ne hyökkäävät Rikin kimpuun ja Riki päätyy rotkoon ja karhut vielä kaatavat puita rotkon täytteeksi. Tämän takia Riki nousee lumesta ennen Suurta Taistelua. Lauma saapuu etsimään Rikiä, mutta silloin maan alta, nurmikosta, hyökkää karhuja heidänkin kimppuunsa.

Sniper & Ben kohtaus: Suuren taistelun aikana Sniper yrittää tappaa Benin, hukuttamalla tämän jokeen. Hyena kuitenkin tulee apuun ja saa surmansa Sniperin toimesta. Tällöin Ben saa tilaisuuden ja heittää Sniperin jokeen jonka mukana tämä huuhtoutuu pois.

Benizakuran kuolema: Benizakuran äkillinen kuolema on hämmästyttänyt. Sen voisi sanoa alkaneen siitä kun Mosa hyökkää Hopeanuolen joukkojen kimppuun näiden ollessa etsimässä kadonnutta johtajaa ja Hopeanuoli juoksee rikkinäiseen mökkiin, löytäen Benin sieltä. Yhdessä ne sitten sitovat Mosan löytämällään köydellä. Mosa kuitenkin pääsee irti ja silloin Benizakura ilmestyy ja nappaa köydestä, vetäen karhun veden alle. Veden pohjassa Benizakura sitoo köyden puun runkoon, mutta samalla karhu jatkaa riuhtomistaan ja koiran jalka jää puunrungon ja köyden väliin puristuksiin. Hopeanuoli yrittää pelastaa Benizakuran mutta Beniza tietää ettei aikaa ole tarpeeksi, sillä tältä on loppumassa happi, niinpä Benizakura potkaisee Hopeanuolen takaisin pintaan. Lauma tuijottaa kauhuissaan kohtaa johon Benizakura oli sukeltanut ja tämä saattoi nähdä Benin, Hopeanuolen ja muiden kauhistuneet kasvot veden läpi, tukehtuessaan lopulta. Veden pintaan muodostuu verestä kirsikankukka, kuin kuvatakseen Benizan väkivaltaista elämää.

Akatoran kuolema: Akatora kuolee Suuressa taistelussa. Jonka huomaa myös siitä että vain Kurotora ja Chutora näkyvät elossa. Akakabuto vahingoittaa Beniä ja silloin Akatora rientää apuun. Se syöksyy karhun kimppuun, mutta Akakabuto lävistää tämän kaulan kynnellään. Viimeisillä voimillaan Akatora pääsee kuitenkin irti karhun "otteesta" ja sokeuttaa Akakabuton vasemman silmän. Akatora tippuu maahan ja hänen viimeisiä sanojaan ovat: "Punaista lunta... Kuinka sopivaa." Sen jälkeen hän kuolee ja loppu lauma hyökkää raivoissaan Akakabuton kimppuun. Rikin ja Akakabuton kuolema: Kohein ammuttua Akakabootoa Suuren taistelun päätteeksi, tämä halaa Rikiä ja Hopeanuolta, mutta juuri silloin nouseekin Akakabooto takaisin jaloilleen ja iskee Koheita päähän. Riki hyökkää Akakabooton kimppuun ja Akakabooto iskee myös Rikiä suurella voimalla, joka lennättää tämän lunta pitkin pois. (Hopeanuoli yrittää juosta Rikin luokse) Sokeana raivosta Riki kuitenkin hyökkää uudestaan, mutta se koituu tämän kohtaloksi, kun Akakabooto tunkee molempien käpälöidensä kynnet Rikiin ja puristaa tämän hengiltä. Samalla Hopeanuoli hyppää ilmaan, heittäen Zetsu Tenrou-Battogan (lentävä torahammas suomeks), repäisten Akakabooton pään irti. Akakabooton verinen ruho kaatuu maahan tämän pään viereen.

 Tuossa on kaikki merkittävimmät leikatut kohtaukset mutta jotain pieniä kohtauksia myös puuttuu.

osa tekstistä on otettu hopeanuoli.comista

©2019 hopeanu0li - suntuubi.com